Streefbedrag behaald

Help Mini weer zijn benen strekken!

Opgehaald

4.398
109% bereikt van het totaalbedrag € 4.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Daar lig ik dan…. Mijn ochtend begon zo lekker. Heerlijk wakker worden en even mijn benen strekken op het balkon. Althans dat was mijn plan. Maar al snel ging het mis en viel ik  5 etages naar beneden... Wat een schrik en wat een pijn! Een gebroken voorpoot, gebroken achterpoot, gescheurde bekken en een gebroken teen als gevolg.

Nu ben ik bij de dierenarts geweest en blijkt dat mijn operatie maar liefst € 4.000,00 gaat kosten! Dat is een enorm bedrag. Daarom vraagt het asiel of jullie ajb willen helpen met een donatie. De verwachting is dat ik na een operatie en een paar weken hersteltijd weer prima kan lopen. Deze week nog krijg ik mijn operatie van een dierenarts die helemaal gespecialiseerd is in het repareren van gebroken botten. Ik vind dat best wel spannend en mijn verzorgers ook, maar ze vertellen me dat ik dan lig te slapen en er dus niets van zal merken. Ik ga vandaag alvast naar het ziekenhuis zodat ik het eerste gaatje dat vrij komt meteen kan gebruiken. Ik kan niet wachten tot ik straks weer lekker kan lopen en spelen!

Help jij mij mee zodat ik kan herstellen en weer pijnvrij door het leven kan?


Bekijk alle

Goed nieuws voor Mini!

20-08-2021 | 10:00 Uur
Wat een geweldig nieuws! Mini doet het waanzinnig en dit is allemaal dankzij de enorme inzet van de alle mensen die Mini gesteund hebben, Anicura Hoofdvaart, SDU, het pleeggezin waar Mini verzorgd wordt en natuurlijk ook dankzij alle donaties die we hebben ontvangen! En nog mooier nieuws, het pleeggezin kan Mini niet meer uit hun familie denken en zullen Mini aanstaande zaterdag officieel adopteren! We delen graag nog een update vanuit het gastgezin met jullie: Zoals een echte kat betaamt laat hij het liefst zijn personeel lopen voor zijn voer, Mini wordt graag bediend. Ware het niet dat hij uit het zicht van zijn gastgezin gewoon zelf zijn brokjes opeet, zou je denken dat hij gevoerd moet worden. Hij geniet ervan om lekker geaaid te worden, en krijgt steeds meer praatjes. Onze kletsmajoor laat het dan ook zeker weten als hij nog niet klaar is met kroelen. Van de sedatie bij de dierenkliniek trekt hij zich niks aan, eenmaal thuis had Mini besloten om op pad te gaan. Het liefste gaat hij op ontdekkingstocht buiten zijn bench, al vergeet hij soms dat het lopen met zo'n spalkverband niet altijd meezit. Als hij klaar is met zijn avontuur binnen de vierkante meter van zijn bench, legt hij zich erbij neer en is het tijd om even bij te tukken. Met zijn knappe koppie windt hij iedereen om zijn pootje. Snoepjes? Aaien? Alles krijgt hij voor elkaar. Zelfs met knaloranje verband is het een echte charmeur. Dat Mini een kat met pit is, daar valt niet over te twisten. Ondanks wat hij heeft meegemaakt, zet hij zijn beste pootje voor - en dat is er op dit moment maar 1. Mini laat het er niet bij zitten; volgende week dinsdag is de volgende operatie gepland voor zijn andere hak. De artsen zijn erg positief over zijn herstel. Hij kan niet wachten om weer zijn pootjes te strekken en de wereld buiten zijn bench te verkennen! Donateurs, bedankt voor jullie steun!