Help lieve Sofi aan een nieuwe heup!

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 3.999 (101%)

Sofi is een jong blij ei van net 1 jaar oud. Het liefst wil ze heerlijk rennen en spelen! Omdat ze zo jong is, heeft een lieve pleeggezin haar tijdelijk opgenomen en daar stuiterde ze blij en zorgeloos rond, totdat haar pleeggezin merkte dat al na een kleine wandeling Sofi niet meer op haar rechter achterpoot wilde staan. Hierom heeft onze dierenarts haar gelijk doorgestuurd naar het MCD voor röntgenfoto’s. De uitkomst was niet positief.

Arme Sofi heeft rechts flink last van heupdysplasie (HD). Zonder pijnstillers heeft Sofi hier erg veel last van en daar moet zo snel mogelijk wat aan gedaan worden.  De orthopeed adviseert ons om Sofi een hele nieuwe heup geven. Omdat zij nog jong is, maar niet te jong, is dit de beste optie en is het risico op pijn in de toekomst het kleinst. Haar klachten zijn op dit moment nog redelijk onder controle met de medicatie, maar als we het bedrag voor de operatie bij elkaar hebben, kan ze zo snel mogelijk geopereerd worden. Daarmee is de kans om snel bij een leuk baasje geplaatst te worden ook velen malen groter! 

Sofi verdient natuurlijk die kans, maar de operatie gaat veel geld kosten. De inschatting van de orthopeed is minimaal € 4000,- en daar hebben wij jullie hulp erg bij nodig!

Help je mee om de operatie van deze lieve schat mogelijk te maken?

Bekijk alle
15-05-2020 | 20:38
11-05-2020 | 23:06 Voor de Sofi. Zodat ze ook een eigen thuis heeft
06-05-2020 | 09:30 ik hoop dat hierdoor het beestje weer een normaal leven kan hebben. veel succes en willen jullie laten weten hoe het verder is gegaan? groetjes karin.
06-05-2020 | 09:18 We hebben jaren geleden Max bij SDO opgehaald. En we hebben ontzettend goede ervaring met SDO. We vinden dat Sofi ook een kans moet krijgen op een nieuw huisje.
03-05-2020 | 20:09 Voor Sofi en alle geweldige medewerkers van SDO.
Bekijk alle

Spannende dag voor Sofi

19-05-2020 | 08:00 Gisteren was spannende dag vandaag voor Sofi. Ze mocht voor de intake naar het Medisch Centrum voor Dieren. Ze vond het best een beetje spannend, maar is alles heel goed gegaan met Sofi. Als het allemaal mee zit is er met 2 tot 3 weken een bericht dat de nieuwe heup vanuit Amerika binnen is! Duimen jullie mee?
Lees meer