Streefbedrag behaald

Help kleine Bobby weer pijnvrij lopen!

Opgehaald

4.500
100% bereikt van het totaalbedrag € 4.499
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Bobby, ook wel Chewbacca genoemd door ons, is een kruising Yorkshire terriër van 1 jaar en 3 maanden jong. Bobby is bij ons afgestaan, omdat hij problemen zou hebben met zijn zindelijkheid. Maar na enkele dagen bleek dat hij helaas nog veel meer problemen had. Kleine Bobby loopt erg slecht en heeft pijn. Na een controle bij de orthopeed blijkt dat hij 2 ernstige patella luxatie knieën te hebben. Hierbij schiet de knieschijf van zijn plek en kan de hond deze pootjes niet goed gebruiken. Bij Bobby is het probleem zo erg dat de knieschijven vrijwel niet meer op de juiste plek blijven zitten. Hij is nog jong, maar zijn knieën zijn helaas zo versleten dat er snel iets aan gedaan moet worden!

Zonder een operatie zal het probleem steeds erger worden en krijgt Bobby steeds meer pijn. Wij willen kleine Bobby daarom graag snel helpen, maar de operatie is erg duur. Na de operatie volgt nog een revalidatie traject met fysiotherapie en hydrotherapie. Al met al lopen de kosten voor deze kleine hond flink op, maar we doen het met liefde want Bobby is een schatje! Met deze behandelingen heeft jonge Bobby weer een goede kans om pijnvrij en zorgeloos door het leven te gaan.

Help jij ons mee om dit voor Bobby mogelijk te maken? 


Bekijk alle

Goed nieuws voor Bobby!

22-02-2021 | 08:00 Uur
Vorige week is een supergoede week voor Bobby geworden. Eerst had hij zijn date bij het MCD Amsterdam voor de controlefoto van zijn 2de operatie. Hij is daar met vlag en wimpel geslaagd voor zijn herstelvermogen. Alleen zijn pees is nog wat overbelast, maar dat is niet raar, die pees moet wennen dat hij iets harder moet werken dan normaal. Nu is het voor Bobby een kwestie van herstellen, opbouwen en fysiotherapie.Nu denk je natuurlijk wat een goed nieuws, maar het wordt nog beter. Tijdens zijn revalidatie zijn wij in contact gekomen met mensen die een klein hondje er bij wilden hebben. In hun verhaal kwam naar voren dat ze al ervaring hadden met fysiotherapie voor honden. Ook was er genoeg tijd en ervaring om een asielhondje de tijd te geven om te wennen aan hun routine. Toen moesten wij meteen aan onze Bobby denken. Bij de eerste kennismaking was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Helaas moesten de potentiele baasje wachten tot de controlefoto’s. Een tweede bezoek werd gepland en de liefde was er nog steeds. En toen kwam dan de grote dag, hoe zal Bobby de honden vinden? Luna de chihuahua moet zijn BFF worden en dat ging goed. De grote witte herder Bodi komt vaak logeren en moest dus ook matchen. We hebben Bobby een beetje overbluft aangezien hij kennismakingen met andere honden als erg spannend ervaart. Hierdoor was het begin rustig en spannend, maar accepteerde iedereen elkaar redelijk. Na een half uurtje begin Bob toch wat stoerder te zijn en dat werd op een nette manier meteen de kop ingedrukt, dus dat was niet verkeerd. Uiteindelijk kwam er zelfs een spelmoment.Na druk overleg werd besloten dat Bobby mee mocht. De stagiaires allemaal in mineur, want hun grote vriend ging verhuizen! Met een groot uitzwaai-moment vertrok Bobby met zijn nieuwe familie naar zijn nieuwe gouden mandje. Wat zijn wij blij met deze feestdag! Iedereen heel erg bedankt voor jullie donaties en steun aan Bobby!