Help de kittens bij Dierenopvang Haarlemmermeer!

Nog te gaan

van totaal € 1.775 (79%)

Jaarlijks vangen we weer vele kittens op die elk intensieve zorg nodig hebben. Het grootste deel van deze dieren komt tijdens de zomermaanden bij ons binnen. Onze asielmedewerkers en gastgezinnen staan dag en nacht voor deze jonge dieren klaar. 

Ook dit jaar gaan wij er alles aan doen om de kittens in een veilige en liefdevolle omgeving op te laten groeien, en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! Ieder jaar voorzien wij namelijk onze gastgezinnen met een gastgezinpakket met daarin alles wat ze nodig hebben om de diertjes zo goed mogelijk op te vangen. Dit jaar hebben wij in ieder geval nog gastgezinpakketten nodig en daarnaast nog de onderstaande producten.

Helpen jullie ons mee om de kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te geven? Doneer het bedrag van het product van je keuze. Natuurlijk mag je ook een gedeelte doneren. Grote en kleine donaties, we zijn blij met iedere gift! 

Product

Aantal  

 

 Prijs per stuk

Gastgezinpakket

10

 

 €140

Snugglekitty warmteknuffel met kloppend hart geluid

3

 

 €40

Royal Canin mother and baby mousse

50

 

 €3

Ruggekrabber voor socialiseren

5

 

€15

Set van 6 tafeltennisballen (als speeltjes)

 10

 

 €3

Naast de kosten voor bovenstaande materialen maken we ook veel kosten voor de (medische) verzorging van alle kittens en moederpoezen. Sommige dieren komen namelijk ziek, gewond of verzwakt bij ons binnen. De opvang en medische zorg van een kitten kost gemiddeld €250,-. Jouw extra donatie is dus van harte welkom! Voor kinderen hebben we ook leuke ideeën en tips om je eigen inzamelingsactie starten en zo nog meer donaties in te zamelen. 

Disclaimer:

  • De getoonde prijzen zijn ter indicatie van de producten die we willen aanschaffen. Door gewijzigde prijzen of leveringsproblemen kan het zijn dat er een ander, maar vergelijkbaar product wordt aangeschaft.
  • De kittens op de afbeeldingen zijn deels in de voorgaande jaren bij ons opgevangen en zijn nu dus niet meer in de opvang of beschikbaar voor adoptie. Ze hebben gelukkig allemaal een fijn huisje gevonden waar ze heerlijk verder opgroeien. Zodra er nieuwe kittens beschikbaar zijn voor adoptie, zullen we ze vermelden op www.ikzoekbaas.nl. Hier staan ook de lieve, oudere dieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis!

 

Bekijk alle
09-07-2020 | 15:30
07-07-2020 | 22:38
06-07-2020 | 12:35 Omdat jullie geweldig werk doen!! Kanjers zijn jullie!
05-07-2020 | 09:40
01-07-2020 | 22:53
Bekijk alle

We zitten op 50%! We helpt ons mee om de andere helft in te zamelen?

08-06-2020 | 19:00 Vorige week is er massaal gedoneerd n.a.v. ons berichtje over de gedumpte kittens, waarvoor enorme dank! De 5 kittens werden eind mei achtergelaten in een dichtgeknoopte plastic zak in de bosjes. Gelukkig werden zij gevonden en worden ze momenteel opgevangen in een gastgezin. Zoals je in deze video kunt zien, gaat het goed met hen en genieten zij volop van de aandacht. De opvang en medische zorg van kittens kost veel geld. Help jij mee? Je kan natuurlijk ook een inzamelingsactie starten, kijk hier voor leuke tips!  Start actie
Lees meer