Een gezond dier is een gelukkiger dier

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 1.045 (103%)

We hebben het deze zomer weer razend druk met alle katten en honden die in onze opvang binnen komen.
Een gezond dier is gelukkiger - help jij ons mee om de katten en honden in beweging te houden?

Veel katten raken de weg kwijt omdat ze met het mooie weer lekker de hort op gaan en dan niet altijd meer de weg terug naar huis kunnen vinden. Die katten komen dan bij ons terecht, wachtend op hun baasje. Omdat ze veel energie hebben en hier niet naar buiten kunnen voor een ommetje, kropt die energie zich op en wordt het wachten vervelend.

Wij willen de katten een uitlaatklep bieden zodat ze alsnog ‘aan de wandel’ kunnen: zo wordt het makkelijker en leuker voor de hen om bij ons te verblijven. Ook komt het steeds vaker voor dat de katten meer gewicht mee torsen dan goed voor hen is. Een kattenrad kan hen helpen met verantwoord afvallen.

Kijk de kat niet uit de boom! Help jij mee om onze katten fit te houden?


Honden
verblijven hier een aantal dagen tot lange periodes. We lopen, fietsen en doen trainingen met de asielhonden om ze lekkerder in hun vel te laten zijn. Daarnaast zouden we zo graag een behendigheidsbaan aanschaffen om hun energie in goede banen te kunnen leiden. Een blije hond is namelijk een gezondere hond en dus makkelijker te plaatsen! We willen graag een stevige, goede en veilige baan voor hond en begeleider en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Help jij mee een lach op het gezicht van onze trouwe viervoeters te toveren?

Bekijk alle
23-07-2019 | 20:52
23-07-2019 | 13:53 Alles voor de dieren 🥰
23-07-2019 | 13:32 Om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
23-07-2019 | 12:51
22-07-2019 | 22:53
Bekijk alle

Het kattenrad is binnen!

03-09-2019 | 17:03 Goed nieuws, het kattenrad is bij onze locatie in Hoofddorp afgeleverd.En meteen in gebruik genomen door onze enthousiaste katten.Het was eventjes wennen, zo'n rad is toch wat lastiger dan het lijkt, maar ondertussen hebben de katten er al vele rondjes opzitten.Ontzettend bedankt voor jouw steun!Uiteraard delen we het ook met jullie als de behendigingsbaan voor onze honden binnen is.
Lees meer