Update George

10 mei 2022 14:23

George is door onze dierenarts gecastreerd, zijn gebit is schoongemaakt en er is een tand en kies verwijderd. Wij willen onze crowdfunding voor de medische kosten daarom vrijdag sluiten en zijn op zoek naar een nieuw, liefdevol huisje voor hem. Tijdens zijn herstel verbleef hij bij een gastgezin en zij gaven het volgende over hem aan: 

George verstopte zich heel graag en liep over het algemeen weinig rond. We hadden het idee dat hij zich liever onzichtbaar zou willen maken. Gelukkig begon hij wel langzaam aan te genieten van het aaien op zijn koppie. Het aanraken van de rest van zijn lichaam vond hij nog best eng.

We zullen helaas nooit weten wat er in zijn verleden is gebeurd, maar zijn vertrouwen in mensen heeft duidelijk een behoorlijke knauw gekregen. Het is dan ook ontzettend mooi om te zien dat er weer een heel klein stukje vertrouwen terugkomt bij hem. Oppakken is nog wel echt een stap te ver voor hem, daar kan hij wat van in paniek raken. In de nacht komt hij wel altijd uit zijn verstopplekjes en gaat dan lekker door het raam naar buiten kijken. Vermoedelijk zal hij graag ooit weer de mogelijkheid willen krijgen om buiten te kunnen rondstruinen.

George is sinds vandaag weer terug bij ons in de opvang en we hopen natuurlijk gauw een nieuw huisje voor hem te vinden, maar tot op heden hebben wij helaas nog geen reacties op hem gekregen. Hij verdient echt een fijn huis waar hij alle tijd krijgt om rustig te wennen en waar genoeg verstopplekken zijn. Wil je meer weten over George? Via deze link kun je zijn profiel vinden. 

Helpen jullie mee om het gouden mandje voor George te vinden?